hovedside om scc musikk nyheter medlemmer bilder kontakt   pekereNyheter fra SCC:

(15. Juli 2002)
Ny Konsert-CD !


Skjold Clarinet Choir ble invitert som deltakerensemble på "De Unges Kammerkonsert 2002" i April. Det ble gjort lydopptak av den meget vellykkede konserten, og dette foreligger nå som en attraktiv CD med glimrende lyd og flott design. Bergens Kammermusikkforening er utgiver av platen, men den kan også kjøpes av oss i Skjold Clarinet Choir. CD'en selges til den latterlige pris av kr. 150,- pr. stk. Hvis du er interessert i å kjøpe CD'er kan du henvende deg til skjoldclarinetchoir@has.it

CD-cover

... [ Les mer om CD-en ]

 

(12. Juli 2002)
Neste konsert:

28. november 2002, Ensembles Concerto Grosso.
Ensembles Concerto Grosso går av stabelen for tredje år på rad torsdag den 31. oktober 2002. Konserten er en spennende og variert kammerkonsert med 6-7 ulike ensembler med besetninger som spenner fra blåsere, strykere, piano, orgel og til vokal. Skjold Kirke i Bergen er med sin velegnede akustikk et godt konsertlokale for denne begivenheten. Som årets festivalkomponist er vi glade for å kunne presentere Therese Birkelund. Hennes "Klarinett Vox" skal urfremføres på konserten, og vi vil også få høre andre verk av denne unge og talentfulle komponisten.

Program :
1. Therese Birkelund, Klarinett Vox (Urfremførelse)
2. J.S. Bach, ....
3. Hector Villa-Lobos, Aria from Bachianas Brasileiras no.5
........
........
........

Ytterligere detaljer blir offentliggjort i god tid før konserten.

[ Alle konserter 2002 ]

 

(10. Juli 2002)
SCC til Belgia i April 2003.

Skjold Clarinet Choir har blitt invitert som gjesteenemble til et stort konsertprosjekt i påsken 2003 i regi av Concertino Woodwind Ensemble i Belgia. Den verdenskjente engelske euphonium solisten Steven Mead skal være solist og 'trekkplaster' i prosjektet. Skjold Clarinet Choir jobber nå med planer for både egne konserter og felleskonserter med vårt vertsensemble på denne turneen til Belgia og Holland.

 

(21. Juni 2002)
Nok et bestillingsverk til SCC.

Et meget vellykket prosjekt med det nyskrevne stykket "Odds and Ends" av den norske komponisten Øyvind Moe gav mersmak. Nå har Skjold Clarinet Choir bestilt et nytt verk av samme komponist. Det nye bestillingsverket blir en "Concertino for Trombone og Klarinettkor" som tenkes urfremført på våren 2003. Som solist på premieren har vi selvsagt med oss vår favoritt-trombonist Runne Hannisdal, som har lovet å komme tilbake fra London for å forestå denne urfremførelsen.

 

 

 

 

2002 © Skjold Clarinet Choir
Founded December 1991, BERGEN - NORWAY, contact: contact@skjoldclarinetchoir.net